dimarts, 25 de setembre del 2018

TASCA 1: Coll de Nargó

NENS I NENES DE CICLE MITJÀ I  

SUPERIOR DE COLL DE NARGÓ
Hola!
Som els nens i nenes de CM i CS de l'escola Sant Climent de Coll de Nargó, a la comarca de l'Alt Urgell.
Estem molt nerviosos per arribar a l'Alt Bergueda. Ens han agradat les activitats que ens heu proposat, i tenim ganes de veure el riu i sobretot les fonts on neix el riu. També això de fer  de científics i treballar al laboratori molarà molt. Entrar a la cova sera guai però esperem no trobar habitants com els rat penats, no ens agraden gaire i segurament tot seria crits.
Això d'orientar-nos per un bosc a uns se'ls dóna millor que a altres però com que treballarem en equip assumpte resolt.
Ens preguntem com deuran ser les habitacions? Per somiar ens agradaria que hi hagués banyeres d'hidromassatge i matalassos d'aigua ... Ja ho hem dit per somiar que no quedi.
Ja ens hi trobem i en parlem a les classes de medi.
Bé, fins aviat !





1 comentari:

  1. Bon dia nens i nenes de Coll de Nargó!

    D'aquí menys d'un mes ja sereu al Berguedà! Nosaltres també tenim ganes de veure'ns les cares. ens agrada molt que us agradin les activitats que farem junts! I no patiu els rat-penats de la cova, generalment no n'hi solem trobar, però heu de saber que les coves són casa seva! S'hi amaguen de la llum del dia, només es tractarà de no empipar-los amb les llums dels nostres lots i frontals. Per cert, ja els teniu a punt? Per entrar a la cova ens faran falta. Poseu-hi piles!!!

    Proposarem aquesta bona idea que heu tingut dels matalassos d'aigua i les banyeres d'hidromassatge als treballadors de la Sala, però...

    Fins aviat! I ànims amb la tasca 2 del bloc! Esperem les vostres respostes!

    Pep, Rosa i Roger

    ResponElimina