dijous, 4 d’octubre del 2018

ZER Narieda: TASCA 2

HOLA

Som els alumnes de CM i CS de Coll de Nargó i aquestes són les respostes a les vostres preguntes.

Segons el google maps des de Coll de Nargó fins a Castellar de n'Hug trigarem 1 h i 34 min, recorrerem en autobús 98,6 km. Hem pensat que haurem de sortir a les 8;45 per poder arribar puntuals per començar les activitats.
Travessarem les comarques de l'Alt Urgell, la Cerdanya i el Berguedà.
Passarem pels pobles d'Organyà, El Pla de Sant Tirs, Adrall, Montferrer, Castellciutat, La Seu d'Urgell, Martinet, Bellver de Cerdanya, Bagà, Guardiola de Berguedà, la Pobla de l'Illet i Castellar de n'Hug. Aquests tres últims ja són al Berguedà.
Suposem que es diu Alt Berguedà perquè està a la part alta de la comarca.
Esperem trobar un paisatge de muntanya molt semblant al nostre ja que són comarques de muntanya i veïnes. Per tant els arbres i les espècies animals seran semblants als nostres. Ben mirat potser no hi viuen tants voltors com aquí !

Fins aviat !

1 comentari:

  1. Hola de nou!

    heu fet un bon pla de ruta! Això ja ho tenim a tocar, la setmana vinent ja us tindrem pel Berguedà! Ho heu encertat, el nom d'Alt berguedà fa referència al relleu d'aquesta part de la comarca, molt mes muntanyós que no pas la meitat sud. De fet, aquí comença a alçar-se el Pirineu. Segur que us sona, perquè ens sembla que a casa vostra deu passar més o menys el mateix...

    Fins aviat! I endavant amb la tasca 3!

    Rosa, Pep i Roger

    ResponElimina